De kracht van Ayurveda

Ayurvedische haarcosmetica zorgt voor hydratatie

Ayurveda is een levenswijze die aandacht schenkt aan de kwaliteit van het leven. Daarbij staat harmonie en balans tussen lichaam en geest centraal. Het gebruik van Ayurvedische verzorging vormt daarom een fantastisch alternatief om het haar te hydrateren.

Wie of wat is Ayurveda?

Het is een traditionele Indiase geneeskunde, die meer dan 5000 jaar geleden voor het eerst plaatsvond. Het staat bovendien ook voor de wijsheid tijdens een levensstijl waar men in harmonie is met z’n eigen aard. In het Sanskriet, betekent ayur “vitale kracht” en veda “kennis”. Deze levenswetenschap vindt z’n oorsprong in de heilige teksten van het Oude India. Maar het is veel meer dan een gezondheidssyteem, het belooft namelijk om harmonie en balans te herstellen tussen lichaam en geest.

Natuurlijke Ayurvedische haarcosmetica

Deze essenties zijn nog steeds verwerkt in de Ayurvedische haarcosmetica die natuurlijk is. Daarbij gaat het erom jezelf te verzorgen en daarbij in harmonie te zijn met de natuur. De Ayurvedische verzorging en levensstijl suggereert een nieuwe wijze om naar schoonheid en welzijn te kijken. Dit is gebaseerd op het herstellen van de balans, die eigen is aan de aard van elk individu. Daarom zijn Ayurvedische haarcosmetica enkel samengesteld uit natuurlijke producten en plantenextracten. Verder worden er ook plantaardige oliën, etherische oliën, mineralen, kleisoorten en kruiden in verwerkt.

Bestaat er Ayurvedische verzorging voor het haar

De Ayurvedische verzorging combineert de jarenlange Ayurvedische tradities met moderne formuleringsprocessen, met als doel het haar terug de natuurlijke schoonheid en vitaliteit terug te geven. This Green ontwikkelde een conditioner met Ayurvedische extracten. Deze zal het haar lichtjes ontwarren en intens hydrateren, wat zorgt voor soepelheid en helderheid. Bovendien laat het een subtiele en verfijnde geur na, zodat uw haar na een wasbeurt ook lichtjes geparfumeerd is. Klik hier om onze Color Protection Conditioner te ontdekken, inclusief z’n deugden en kwaliteiten.

Gelijkaardige artikels