Biologische haarolie: zacht en soepel haar

Biologische haarolie: zacht en soepel haar

Bent u op zoek naar de ultieme verzorging voor uw haar? Een 100% biologische haarolie gaat uw haar diepgaand verzorgen en herstellen. Ligt de focus nu op regeneratie, voeding, regulatie of uitval, een bio haarolie zal aan al uw wensen en noden voldoen.

Waarom is 100% biologische haarolie belangrijk?

Een 100% bio haarolie heeft een deugdzame werking voor het haar omdat het de haarvezel versterkt. Aan de ene kant wordt het gevoed met vetzuren en ceramiden, die in olie aanwezig zijn. Langs de andere kant legt het een beschermend laagje rond het haar. Deze beschermende laag is nodig, uw haar wordt immers blootgesteld aan allerlei externe agressors: wind, koude, zon…

De deugden van bio haarolie samengevat:

  • Biologische haarolie dringt door tot in de haarvezel, met als doel het te herstellen.
  • Het zorgt dat het haar meer glanst, sterker is en zijdezacht aanvoelt.
  • Bio haarolie beschermt het haar tegen externe agressors zoals de zon, vochtigheid en vervuiling.
  • Hydratatie is ook een van de voordelen, wat uitdroging van het haar voorkomt.

Kies voor een 100% bio haarolie…

Er zijn tal van oliën beschikbaar op de markt, hoe kunt u nu een goede keuze maken? Wij geven u enkele tips… Kies voor een olie die 100% natuurlijke ingrediënten bevat, dit garandeert het beste resultaat: een 100% bio haarolie dus. U ben zeker dat het volledig natuurlijk is als er een bio-label op het etiket staat, dit geeft aan dat het een kwalitatief product is.

De This Green olie: Bioleic Care

We creëerden een 100% biologische haarolie, die samengesteld is uit verschillende plantaardige oliën en verrijkt met etherische oliën. Dankzij z’n fenomenale werking, dringt het diep door tot in de haarvezel. Dit intens regeneratieproces geeft uw haar zacht- en soepelheid. Benieuwd naar deze haarolie en al z’n deugden? Ontdek de fantastische Bioleic Care hier.

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.