Waarom kiezen voor de 100% plantaardige haarverf

Waarom kiezen voor 100% plantaardige haarverf

100% plantaardige haarverf: enkel planten, bloemen, schors...

Bent u op zoek naar meer informatie rond 100% plantaardige haarverf? In dit artikel geven wij u meer uitleg over plantaardige verf en wat de voordelen zijn. Dankzij z’n samenstelling van planten, bloemen, schors… en water is het heel respectvol en is het bovendien een ecologische verzorging die de natuur respecteert.

Plantaardige haarverf geschikt voor personen met allergieën

De traditionele chemische haarkleuring bevat ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor mensen met allergieën. Onder andere ammoniak, PPD en resorcinol worden er soms in verwerkt. Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken als u allergisch bent: deze bestanddelen worden niet verwerkt in 100% plantaardige verf. De unieke samenstelling van enkel en alleen plantaardige ingrediënten zorgt ervoor dat de plantaardige verf geen allergische reacties opwekt. Iedereen kan het gebruiken, ongeacht het huidtype of type haar. Zelfs mensen die chemotherapie krijgen, vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, kunnen het gebruiken. Dit toont aan hoe fantastisch de plantaardige haarverf is.

100% plantaardige verf is respectvol

Een 100% plantaardige haarverf reinigt de hoofdhuid en brengt deze opnieuw in balans. Uw hoofdhuid zal opnieuw licht en comfortabel aanvoelen. Verder zal ook de kleur intens zijn met een ongekende glans. Zelfs personen met grijs haar kunnen van de plantaardige haarverf genieten, ongeacht welke dekking. Zowel een lichte dekking met een effect van mèches als een volledige grijsdekking zijn immers mogelijk.

Plantaardige verf is een ecologische verzorging

Een van de grootste troeven van 100% plantaardige verf is het verzorgend effect, zowel voor uw haar als gezondheid. Deze is volledig ecologisch, waardoor het geen enkele negatieve impact heeft op de natuur en het milieu. Het zijn namelijk louter planten, bloemen, schors… die gemengd worden met water. Het is dus niet enkel natuurlijk, maar ook volledig vegan. Prachtig toch?

Meer informatie over de plantaardige haarverf van This Green…

Gelijkaardige artikels

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.