Een balayage met klei, bestaat dat?

Een balayage met klei, bestaat dat?

Bent u op zoek naar een manier om mèches in uw haar aan te brengen, die toch uw haar respecteren? Droogt een traditionele balayage uw haar uit? Lees dan snel verder over het creëren van een balayage door klei…

Wat is een balayage door klei?

Een balayage, ook wel mèches genoemd, is een recente kapperstechniek, meer specifiek een techniek van ontkleuring. De balayage van This Green kan uw haarvezel tot 8 tonen verlichten. Daardoor kunt u prachte verlichtingseffecten bekomen in uw haar. Uw haar krijgt in feite soepele en glamoureuze highlights.

Wat zijn de voordelen van mèches door klei?

Een balayage door klei heeft een zachte werking, want de mèches worden bekomen door de klei te gebruiken. Dit voorkomt de uitdroging van uw haar en beschermt bovendien ook de kwaliteit ervan. Uw haar blijft dus meer intact en vitaal.

De bestanddelen van mèches met klei

Naast de fijne witte klei, koos This Green ervoor om nog twee andere hoofdingrediënten toe te voegen:

  • Zijde-proteïnen: in de cosmetica zijn zijde-proteïnen alombekend. Dankzij hun hydraterende, beschermende en gladmakende deugden, worden ze vaak gebruikt. Ze dringen binnen in de cuticula van het haar en geven deze opnieuw kracht.
  • Verder is silica ook een essentieel en natuurlijk element, aanwezig in het lichaam. Daarvan neemt de werking toe, naarmate iemand veroudert. Door het toevoegen van silica, voorkomt de balayage met klei haaruitval. Bovendien verbetert het de elasticiteit en vitaliteit van het haar.

Wanneer u kiest voor mèches met klei, kiest u dus niet enkel om het haar te verlichten. Neen, in plaats daarvan krijgt u indrukwekkende highlights die zoveel mogelijk uw haarvezel proberen te beschermen. Het is dus een moderne ontkleuringstechniek, die rekening houdt met de natuur.

Klik hier om meer te weten over Kaolin, de balayage met klei van This Green.

Gelijkaardige artikels

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.