Kiest u ook voor een bio product van de kapper?

Kiest u ook voor een bio product van de kapper?

Consumentenproducten met een biolabel, meer bepaald het bio product van de kapper, kent de laatste jaren een grote stijging. Consumenten stellen deze echter ook in vraag: is de bioconsumptie gewoon een hype of is het een echte vooruitgang?

Bio kapsalon product: kwaliteit staat centraal

Sommige producenten vinden dat schoonheidsproducten altijd heel kwalitatief moeten zijn en dat dit volledig kan met de natuurlijke ingrediënten die Moeder Natuur ons gegeven heeft. Deze overtuiging zorgt dat er voor iedereen een geschikt bio kappersproduct op de markt is. In deze producten worden er dan enkel biologische ingrediënten verwerkt. Zo is de This Green lijn gelabeld met Ecogarantie, een kwaliteitslabel dat garant staat voor echt biologische producten van hoge kwaliteit.

Het bio kappersproduct is goed voor de planeet en ethisch verantwoord

Verder is een bio kappersproduct ook goed voor het milieu: de natuurlijke ingrediënten zijn namelijk biologisch afbreekbaar. De stoffen kunnen dus op een natuurlijke wijze afgebroken worden, waardoor het zeer respectvol is voor het milieu. Een bio product van de kapper gebruiken is een simpel maar zeer effectief gebaar voor de planeet. Zeker omdat het bio kapsalon product nog nooit zo toegankelijk was als nu!

Daarnaast heeft een bio kappersproduct nog een voordeel: het is ethisch verantwoord. De producten van This Green volgen namelijk de voorschriften van Ecogarantie, waarbij ethiek een belangrijke waarde is. De producten zijn dus niet enkel ecologisch, maar ook veilig en sociaal verantwoord. Meer info hierover vindt u hier.

Welk bio kapsalon product van This Green spreekt u het meest aan: verzorgende olie, shampoo of conditioner?

GELIJKAARDIGE ARTIKELS

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.

Waarom kiezen voor een natuurlijke lak?

Een milieuvriendelijke haarlak op basis van etherische oliën is een revolutionair concept in de cosmetica-industrie.