Biologische shampoo, pure verwennerij

Biologische shampoo, pure verwennerij

100% bio shampoo

Het is essentieel om een bio shampoo te gebruiken. Waarom? Een 100% biologische shampoo bevat enkel natuurlijke ingrediënten en gaat daarom uw hoofdhuid en haar verzorgen. Hierdoor beschermt u uw lichaam, uw haar en de natuur!

Wat is een bio shampoo?

Een bio shampoo bevat enkel en alleen natuurlijke ingrediënten. Daarom is de 100% bio shampoo een bondgenoot voor uw schoonheid en het milieu. Het is immers gemaakt op een ecologische manier die de natuur respecteert. Verder wordt de shampoo ook verrijkt met natuurlijke essenties, zodat de werking nog intenser wordt. Deze werking is bovendien ook universeel: mensen met normaal, droog, vettig… haar kunnen er allemaal mee geholpen worden.

Hoe weet u zeker dat het 100% biologische shampoo is?

Soms worden allerlei misleidende reclame-trucs gebruikt om een product er bio te laten uitzien terwijl het niet echt biologisch is. Dit wordt greenwashing genoemd. Als u écht biologische shampoo wilt kopen, kunt u kijken als er een kwaliteitslabel aanwezig is op de verpakking. Ook daarbij kunt u nog een onderscheid maken: er bestaan namelijk heel soepele labels, terwijl anderen zeer strict zijn. Deze laatste categorie is dan ook moeilijker te bekomen. Ecogarantie, het label waar onze biologische shampoo mee werkt, is zo’n label. Meer zelfs, het is het strengste label van Europa! De voorschriften van Ecogarantie worden jaarlijks bijgeschaafd om in te spelen op actuele problematieken. Dit maakt het dan ook een uniek label, die kwaliteit garandeert.

Waarom kiezen voor 100% bio shampoo?

We geven u graag de voordelen als u kiest voor This Green, de 100% bio shampoo:

  • U zorgt ervoor dat enkel biologisch afbreekbare stoffen in de natuur terechtkomen.
  • Uw haar wordt mooier, zal meer glanzen en is gemakkelijker te onderhouden.
  • De algemene conditie van uw haar en hoofdhuid verbetert aanzienlijk.

Er is dus geen enkele reden meer waarom u niet zou kiezen voor 100% biologische shampoo! Ontdek de Color Protection Shampoo hier…

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.