Geavanceerde techniek: biologische verf voor grijs haar

Geavanceerde techniek: biologische verf voor grijs haar

Grijs haar kleuren met biologische verf: perfecte grijsdekking

Bent u op zoek naar een natuurlijke manier om uw haar te kleuren, maar heeft u al wat grijze haren? This Green ontwikkelde specifiek biologische verf voor grijs haar, zodat iedereen het haar op natuurlijke wijze kan kleuren. Grijs haar kleuren met biologische verf was nog nooit zo gemakkelijk!

De oorsprong van biologische verf voor grijs haar

Uw grijs haar kleuren met biologische verf is een volledig natuurlijk concept. Alles start namelijk met het drogen van bloemen, schors, blaadjes… in de zon. Als deze planten droog zijn, worden ze vermalen tot een fijn poeder. Elk poeder heeft specifieke eigenschappen en kan het haar in bepaalde tonen kleuren. Door verschillende poeders met elkaar te mengen, wordt de basis van de biologische verf voor grijs haar bekomen. Daarna hoeft er enkel nog water aan toegevoegd te worden om het haar te kunnen kleuren. Een echt natuurlijk concept dus!

Hoe grijs haar kleuren met biologische verf?

We ontwikkelden een geavanceerde techniek, zodat grijs haar kleuren met biologische verf een goede dekkracht heeft. We garanderen immers een volledige grijsdekking, er zal geen effect van transparantie optreden. Dit is mogelijk dankzij de combinatie van warme en koude plantenpoeders. Hiervoor wordt er eerst een voorpigmentatie uitgevoerd met warme poeders zoals henna. Vervolgens wordt de warmte geneutraliseerd met koude poeders zoals indigo. Op die manier kan de biologische verf voor grijs haar perfect dekken en zal uw haardos één egale kleur hebben.

Wilt u echter liever een natuurlijk balayage-effect bekomen? Ook dat is mogelijk met de biologische verf voor grijs haar! Daarbij worden zowel de warme als koude tonen gemengd en in één applicatie aangebracht. Uw grijs haar zal nog steeds gedekt zijn, maar deze zal wel lichter van kleur zijn in vergelijking met uw basiskleur. Op die manier bekomt u dus een levendige haardos met verschillende schakeringen. Grijs haar kleuren met biologische verf heeft dus enorm veel mogelijkheden. Er is voor elk wat wils.

Meer info over grijs haar kleuren met biologische verf vindt u hier.

Gelijkaardige artikels

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.

Waarom kiezen voor een natuurlijke lak?

Een milieuvriendelijke haarlak op basis van etherische oliën is een revolutionair concept in de cosmetica-industrie.