Wat doet biologische kleuring voor het haar?

Wat doet biologische kleuring voor het haar?

Biologische kleuring voor het haar is gezond en duurzaam

Traditionele en biologische kleuring voor het haar… Wat is het verschil en nog belangrijker, hoe maakt u de beste keuze? In dit artikel leggen we kort het verschil uit tussen beide soorten en belichten we ook de voordelen.

Geef kleur aan uw haar met biologische verf

Wist u dat u uw haar op verschillende manieren kunt kleuren? Zo bestaat er bijvoorbeeld de traditionele chemische haarverf, die u alle scharkeringen kan geven. Maar… jammer genoeg zitten daar dan ook soms synthetische ingrediënten in verwerkt die allergene reacties kunnen opwekken, dit voor personen met een specifieke allergie. Onder andere PPD, ammoniak, resorcinol… zijn daar voorbeelden van.

Gelukkig bestaat er ook de biologische verf voor het haar die eveneens een wijde variatie aan kleuren kan bereiken, zonder dat het haar beschadigd wordt. Alles begint met het drogen van planten in de zon. Eenmaal droog worden deze vermalen tot een fijn poeder. Wanneer één of meerdere van deze kleurpoeders gemengd wordt met water, ontstaat de biologische kleuring voor het haar.

Dankzij de biologische verf voor het haar zult u stralen

Doordat de haarverf enkel en alleen uit natuurlijke ingrediënten bestaat, zal uw haar daadwerkelijk herleven. Dankzij de zachte werking, zal uw haarvezel namelijk de kans krijgen om te regenereren. Eenmaal volledig hersteld, is het haar opnieuw sterk en soepel. Dit zorgt ervoor dat uw haar opnieuw subliem zal glanzen. Kortom, u zult stralen dankzij de biologische verf voor het haar.

Bescherm maximaal met biologische verf voor het haar

Omwille van z’n unieke werking, vormt de biologische kleuring voor het haar een bescherming. De biologische kleuring voor het haar werkt namelijk met een geavanceerde techniek… Deze gaat namelijk enkel en alleen het haar omhullen. Zo wordt de haarvezel van binnenuit niet aangepast, maar behoudt deze z’n oorspronkelijke structuur. Deze omhulling gaat zelfs het haar beschermen, aangezien het een laagje rondom het haar is. Vandaar dat we de This Green plantaardige haarkleuring aanraden, want deze gaat het haar niet enkel kleur geven, maar ook beschermen.

Ontdek hier de This Green biologische verf voor het haar…

GELIJKAARDIGE ARTIKELS

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.