De kantoren zijn gesloten van 24 december tot 3 januari. Bestellingen die na vrijdag 23 december worden geplaatst, worden pas op 4 januari verwerkt of verzonden.

Uw grijs haar kleuren met biologische haarkleuring, is dat mogelijk?

Uw grijs haar kleuren met biologische haarkleuring, is dat mogelijk?

Grijs haar kleuren met biologische haarkleuring: perfecte dekking

Vraag u zich af als de biologische haarkleuring voor grijs haar wel voldoende kan dekken? Of twijfelt u welke haarkleuren mogelijk zijn? In dit artikel geven we u antwoord op al deze vragen rond de biologische haarkleuring voor grijs haar!

Hoe werkt de biologische haarkleuring voor grijs haar?

1. Uitstekende dekkracht dankzij de basislaag

Om een perfecte dekkracht te garanderen van de biologische haarkleuring voor grijs haar, werkt This Green met een basislaag. Deze bestaat uit henna-moleculen, omdat die zich goed kunnen hechten aan de haarvezel. Het is dus een uitstekende manier om een basislaag te creëren die sterk genoeg is om lange tijd te blijven, zodoende u een optimale kleurintensiteit kunnen garanderen tijdens het grijs haar kleuren met biologische haarkleuring.

2. Perfecte kleur dankzij de tweede laag

Misschien kent u de henna-moleculen wel: een warm pigment. Bij This Green willen we echter uw grijs haar kleuren met biologische haarkleuring die een gebalanceerde kleurtoon heeft. Daarom gaan we de warmte neutraliseren met koude pigmenten. Deze zijn vaak afkomstig van indigo: eveneens een plant met sterke kleurende eigenschappen. Hierdoor kunt u dus alle kleurtonen bekomen met de biologische haarkleuring voor grijs haar, gaande van helder blond tot diepzwart.

Waarom uw grijs haar kleuren met biologische haarkleuring?

Naast z’n perfecte kleur, heeft uw grijs haar kleuren met biologische haarkleuring nog een grote troef. Het is namelijk eveneens een perfecte verzorging voor uw haar. Naast de planten die uw haar kunnen kleuren, voegen we namelijk ook verzorgende planten toe. Deze zullen uw hoofdhuid en haar alleen maar ten goede komen. Enkele eigenschappen van deze planten zijn: werken tegen schilfers, de talgproductie reguleren, ontstekingen tegengaan, meer glans geven… Uw grijs haar kleuren met biologische haarkleuring is dus ook een sublieme voeding en verzorging.

Benieuwd naar meer informatie over de biologische haarkleuring voor grijs haar? Klik dan hier.

Gelijkaardige artikels

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.