Grijs haar kleuren met plantaardige haarkleuring: een zachte omhulling

Grijs haar kleuren met plantaardige haarkleuring: een zachte omhulling

Grijs haar verven met plantaardige haarverf in twee stappen

Bent u benieuwd hoe grijs haar verven met plantaardige haarkleuring in z’n werk gaat? Of wilt u graag het proces achter de natuurlijke kleuring kennen? Als Belgische producent leggen we u het concept erachter uit!

Grijs haar verven met plantaardige kleuring: drie types

1. Planten met een warme ondertoon

Bij This Green wordt er gewerkt met warme tonen, omdat deze zich kunnen vestigen op de haarvezel. Dit vormt dan ook de basis van grijs haar kleuren met plantaardige kleuring. De warme tonen worden gebruikt als een soort hechtmiddel tussen de grijze haarvezel en de kleurgevende pigmenten.

2. Planten met een koude ondertoon

Maar tijdens het grijs haar verven met plantaardige haarkleuring worden ook koude tonen gebruikt. Deze zullen namelijk de warmte van de hechtpigmenten neutraliseren. Op die manier kunnen alle tonen bekomen worden gaande van een helder blonde tot een intens zwarte haarkleur.

3. Verzorgende planten

Naast het grijs haar kleuren met plantaardige haarkleuring, kunt u bij This Green echter ook een intense verzorging krijgen! Wij voegen namelijk ook verzorgende planten toe aan de haarverf, zodat uw haar ook gevoed wordt tijdens het kleuren.

Hoe grijs haar kleuren met plantaardige haarkleuring?

Grijs haar verven met plantaardige haarkleuring is simpel: door de warme en koude tonen te combineren, worden verschillende kleurtonen bekomen. Afhankelijk van de hoeveelheden, bekomt u andere tonen. Met het This Green kleurengamma kunnen alle kleuren verkregen worden: zowel een blonde, bruine, rode als zwarte haarkleur zijn mogelijk.

Het principe van warme en koude kleuren te mengen, start met het aanbrengen van de warme tonen. Deze zullen zich hechten aan de haarvezel en vormen als het ware een basislaag. Vervolgens zullen de warme pigmenten de koude aantrekken, waarna de koude tonen zich ook hechten. Door dit neutralisatie proces garanderen we harmonieuze tonen tijdens het grijs haar kleuren met plantaardige haarkleuring. Resultaat: een prachtige, glanzende haardos met een sublieme kleur.

Ook uw grijs haar verven met plantaardige haarkleuring? Ontdek ons gamma hier.

GELIJKAARDIGE ARTIKELS

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.

Waarom kiezen voor een natuurlijke lak?

Een milieuvriendelijke haarlak op basis van etherische oliën is een revolutionair concept in de cosmetica-industrie.