Grijs haar kleuren met plantaardige haarverf: uniek en geavanceerd

Grijs haar kleuren met plantaardige haarverf: uniek en geavanceerd

Grijs haar verven met plantaardige haarverf is pure ambacht

Bent u benieuwd hoe het haar verven met plantaardige haarverf in z’n werk gaat? In dit artikel leggen we u uit hoe de kleurenleer bij This Green in elkaar zit, maar ook het ambachtelijk proces dat ermee gepaard gaat.

De kleurenleer achter grijs haar verven met plantaardige haarverf

In tegenstelling tot de chemische kleuring, waarbij gewerkt wordt met tegenovergestelde secundaire kleuren die elkaar neutraliseren, werkt This Green op een andere manier. Grijs haar kleuren met plantaardige haarverf in namelijk mogelijk met slechts twee types in plaats van zes: warme en koude tonen. Het principe van neutralisatie blijft hetzelfde, alleen splitsen we de kleuren niet op. In plaats daarvan werken we met koude indigo tonen die de warme henna tonen zullen neutraliseren.

Door verschillende kleuren met elkaar te mengen, worden bepaalde kleurtonen bekomen. Grijs haar verven met plantaardige haarverf gebeurt dus door verschillende poeders met elkaar te combineren. Bijvoorbeeld een warme tint die heel veel henna poeder bevat in combinatie met een koude tint die veel indigo bevat, zal een harmonieus bruin bekomen. De indigo is namelijk een heel koud pigment die de warmte van de henna neutraliseert.

Grijs haar kleuren met plantaardige haarverf: pure ambacht

Grijs haar kleuren met plantaardige haarverf zorgt er dus voor dat de kapper opnieuw een ambachtelijk beroep uitoefent. Het intrigerende proces van de kleuren te mengen, zorgt ervoor dat het kapsalon een plaats van ambacht wordt. Het is niet meer gewoon twee kleuren met elkaar mengen, maar terug werken met een passie voor kleuren. De sfeer van het kapsalon zal daarom helemaal veranderen: er wordt namelijk een persoonlijke aanpak gehanteerd. Een kleur wordt gepersonaliseerd en aangepast aan uw haar. Benieuwd naar meer info over grijs haar verven met plantaardige haarverf? Klik dan hier om de plantaardige haarverf te ontdekken.

GELIJKAARDIGE ARTIKELS

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.

Waarom kiezen voor een natuurlijke lak?

Een milieuvriendelijke haarlak op basis van etherische oliën is een revolutionair concept in de cosmetica-industrie.