Natuurlijke kleuring voor zwangere vrouwen: bondgenoot van de zwangerschap

Natuurlijke kleuring voor zwangere vrouwen: bondgenoot van de zwangerschap

Voor een zwangere vrouw is de natuurlijke kleuren een ware bondgenoot van de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap wordt aangeraden om de consumptie gewoontes aan te passen. Niet enkel op gebeid van voeding, maar ook de cosmetica. Een zwangere vrouw moet dus soms opofferingen maken. Moet u bijvoorbeeld gedurende 9 maanden stoppen met uw haar te kleuren of bestaat er een kleuring voor zwangere vrouwen? Het antwoord is ja, er bestaat een oplossing: de natuurlijke haarkleuring, een ware bondgenoot van de zwangerschap.

Waarom wordt de chemische kleuring afgeraden?

Tijdens de zwangerschap wordt het haar kleuren met chemische verf afgeraden. Deze bevatten namelijk stoffen die mogelijk allergeen zijn zoals ammoniak en siliconen. Dit type wordt het meest afgeraden tijdens het eerste trimester, omdat de organen van de foetus dan worden gevormd. Om deze ontwikkeling goed te laten verlopen, wordt de synthetische verf afgeraden voor een zwangere vrouw en haar baby.

De plantaardige kleuring, wat is dat?

In tegenstelling tot de synthetische variant, zal de natuurlijke haarkleuring geen artificiële pigmenten in het haar aanbrengen. Een plantaardige kleuring zal de haarstructuur dus niet aanpassen. In plaats daarvan gaat het uw haar omhullen, voeden en beschermen. Het is dus een ware bondgenoot van de zwangerschap en kan door elke zwangere vrouw gebruikt worden.

This Green creëerde zo’n geschikte kleuring voor zwangere vrouwen. Deze is 100% natuurlijk aangezien het pure zongedroogde planten zijn in combinatie met water. Er hoeft verder niets toegevoegd te worden! Het is dus een ware bondgenoot van de zwangerschap en zal ervoor zorgen dat uw haar prachtig glanst en terug aansterkt.

Nog even wat advies…

Wanneer u graag deze kleuring voor zwangere vrouwen wilt testen, verwittig dan zeker uw kapper dat u zwanger bent. De plantenkleuring heeft namelijk een zeer specifieke werkwijze, waarbij verschillende factoren in rekening moeten worden gebracht. Elk haar is immers anders en zal ook op een andere manier reageren. Ook het feit dat u zwanger bent, is een factor waarmee rekening moet worden gehouden om voor u een mooie kleurformule te maken.

Benieuwd naar de plantenkleuring? Ontdek deze hier!

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.