Masker voor het haar met groene klei

Masker voor het haar met groene klei

Masker voor het haar met groene klei

Groene klei is gekend voor z’n positief effect op het lichaam en de haardos. Vandaar dat een haarmasker met groene klei ook een perfecte keuze is om het haar te behandelen. Velen vragen zich echter af hoe het masker voor het haar met groene klei te gebruiken voor een optimale werking…

Een natuurlijk en effectief product

Groene klei is een gesteente dat rijk is aan mineralen, waardoor het de kracht bezit om giftige stoffen en onzuiverheden van het lichaam op te nemen. Het kan dus in feite onze huid en hoofdhuid volledig reinigen. De klei heeft een interne werking waarbij het infecties en spijsverteringsklachten doet afnemen, maar het kan ook extern aangebracht worden als masker. Het gezichts- en haarmasker met groene klei van This Green is daar een voorbeeld van.

De voordelen van een haarmasker met groene klei

Omwille van z’n reinigende en zuiverende kracht vormt groene klei de perfecte verzorging. Het masker voor het haar met groene klei zal volgende werking hebben:

  • Reguleert de talgproductie en brengt deze in balans, ideaal voor mensen met een vette hoofdhuid.
  • Reinigt en zuivert de hoofdhuid volledig.
  • Zorgt voor een detox van het haar, geschikt om het haar voor te bereiden op een plantaardige haarkleuring.

Alleen maar voordelen dus! This Green maakt met veel plezier gebruik van dit mineraal product en gebruikt het in het haarmasker met groene klei: de Natural Detox Clay.

Het Natural Detox Clay masker van This Green

1. Vet haar behandelen

Het masker voor het haar met groene klei kan een vette hoofdhuid behandelen door de talproductie in balans te brengen en de overtollige talg te verwijderen. Hiervoor kunt u het masker in een dikke laag aanbrengen op de haarwortel, 15 minuten laten rusten en daarna zorgvuldig reinigen.

2. Plantenkleuring voorbereiden

Het hoofddoel van het masker is chemisch gekleurd haar voorbereiden op de plantaardige haarkleuring. Voor een optimale werking voegden we naast de mineralen ook nog jojoba olie en etherische olie van atlasceder en tea tree toe. Zo wordt het uitdrogend effect beperkt en kan het masker ook op het haar aangebracht worden. De vitaliteit en soepelheid van uw haar zal daarbij behouden blijven. Om het haar voor te bereiden, kunt u het haarmasker met groene klei op de volledige haardos aanbrengen: zowel op de wortels als het haar. Laat eveneens 15 minuten inwerken en reinig daarna intens.

Ontdek het masker voor het haar met groene klei hier.

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.