Ppd-allergie? This Green: perfecte haarverf zonder PPD

Ppd-allergie? This Green: perfecte haarverf zonder PPD

Krijgt u last van een allergische reactie wanneer u met ppd in aanraking komt? Bent u deze reactie beu en wilt u graag eens uw haar kleuren zonder zorgen? Probeer dan de This Green haarverf zonder ppd: een geavanceerde techniek om uw haar op een natuurlijke wijze te kleuren.

Wanneer kiezen voor haarverf zonder ppd?

Deze stof ppd zit vaak verwerkt in chemische haarverf voor donkere haarkleuren. Het is een contactallergeen, daarom is het een stof die zeer vaak aan de basis ligt van allergische reacties. Van zodra de ppd op de huid wordt aangebracht, ontstaat de reactie. Deze reactie treedt dus ook op wanneer de hoofdhuid in aanraking komt met ppd. Vandaar dat we haarverf zonder ppd hebben gecreëerd. Op die manier kunt u met een gerust hart uw haar kleuren indien u een ppd-allergie heeft. Aangezien de stof er niet meer in verwerkt wordt, zal er namelijk geen reactie meer optreden. We geven u wat meer informatie over onze plantaardige haarverf…

This Green: plantaardige haarverf zonder ppd

De This Green plantaardige haarverf zonder ppd biedt u dus een oplossing. Deze bestaat immers enkel en alleen uit zongedroogd poeder van bloemen, planten, schors… en water. Natuurlijker kan dus niet! Door het gebrek aan ppd, respecteert het een gevoelige hoofdhuid. Dit zorgt voor een perfect gebruikscomfort en doet uw haar bovendien herleven. Het zal namelijk intens gevoed worden door de verzorgende planten die we toevoegen en daarom ook een ongekende glans krijgen.

Bovendien is het eveneens een milieuvriendelijk alternatief, want de ingrediënten zijn louter natuurlijk. Niet alleen uw haar zal er dus van profiteren, ook de natuur en de planeet zullen u dankbaar zijn! Wist u trouwens dat de haarverf bovendien ook volledig vegan is? Kortom, alleen maar voordelen!

Klik hier om de haarverf zonder ppd te ontdekken…

GELIJKAARDIGE ARTIKELS

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.

Waarom kiezen voor een natuurlijke lak?

Een milieuvriendelijke haarlak op basis van etherische oliën is een revolutionair concept in de cosmetica-industrie.