Hoe werkt een kleuring voor het haar met henna?

Hoe werkt een kleuring voor het haar met henna?

Henna verf voor het haar zorgt voor een uniek resultaat

Henna is alomgekend als een natuurlijk alternatief om het haar te kleuren. Maar hoe werkt deze henna verf voor het haar nu eigenlijk? Het heeft namelijk een specifieke werking die altijd een fantastisch resultaat garandeert.

De herkomst van henna verf voor het haar…

Henna verf voor het haar wordt tegenwoordig in verschillende tropische regio’s gekweekt. Naargelang de regio verschilt de kleur, waardoor het verschillende tinten kan bekomen. Dit maakt de kleuring voor het het haar met henna net zo uniek! Het kan tonen bekomen gaande van geel-oranje tot rood-oranje. Maar dat is nog niet alles. Het is namelijk ook zo dat hoe warmer en vochtiger het klimaat van het land van herkomst is, hoe intenser de kleur zal zijn.

Een natuurlijk proces

Maar wat maakt de henna verf voor het haar nu zo bijzonder? Het antwoord is heel simpel: het gebruikt enkel en alleen natuurlijke ingrediënten, er wordt niets anders toegevoegd. De kleuring voor het haar met henna bestaat enkel en alleen uit zongedroogd poeder van de plant en water. Natuurlijker kan dus niet! Bovendien gaat de henna verf voor het haar enkel het haar omhullen, zonder de interne structuur aan te passen. Deze omhulling zal een beschermende laag vormen voor uw haar.

Een unieke kleuring voor het haar met henna

De henna verf voor het haar heeft bovendien nog een ander fantastisch voordeel: het resultaat is uniek voor iedereen. Het gaat zich namelijk harmonieus aanpassen aan de natuurlijke kleur van het haar. Aangezien de kleuring voor het haar met henna de haarvezel omhult, wordt de kleur dus gevormd in combinatie met de natuurlijke kleur van het haar. Dankzij deze gebalanceerde werking, zal eenzelfde kleuring op elk haar anders zijn. Niemand zal dezelfde kleur zoals u hebben: werkelijk een fantastische eigenschap om mee uit te pakken.

GELIJKAARDIGE ARTIKELS

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.