Kleuring voor het haar zonder ammoniak heeft een zachte geur

Kleuring voor het haar zonder ammoniak heeft een zachte geur

Kleuring voor het haar zonder ammoniak heeft een zachte geur

De geur van ammoniak… Iedereen kent het wel: een sterke en innemende geur die allesbehalve aangenaam is. Ammoniak wordt echter nog vaak gebruikt in traditionele haarverf, wat uiteraard niet positief is voor kappers die er dagelijks mee in aanraking komen. Sommige mensen zijn namelijk heel gevoelig voor de geur. De oplossing? De kleuring voor het haar zonder ammoniak van This Green.

Waarom wordt ammoniak gebruikt in haarverf?

Ammoniak wordt vaak gebruikt aangezien het de haarschubben kan openen. Dit is nodig bij synthetische haarverf, omdat de synthetische pigmenten dan in de haarvezel kunnen aangebracht worden. Deze voegen zich bij de natuurlijke pigmenten van het haar. Zo kan de haarkleur veranderd worden. Ammoniak speelt daar dus een cruciale rol in: deze zorgt dat de pigmenten toegang kunnen krijgen tot de haarvezel.

Is de stof schadelijk?

De Europese wetgeving bepaalde een maximumhoeveelheid die toegelaten is in haarkleuring. Een producent van haarverf moet deze hoeveelheid respecteren, maar de stof mag dus effectief toegevoegd worden. Met deze toegelaten hoeveelheid is de stof in principe niet schadelijk voor het lichaam en de haardos. De sterke geur zorgt er echter wel voor dat sommige mensen er zeer gevoelig voor zijn, waardoor de kleuring voor het haar zonder ammoniak toch interessant is voor bepaalde mensen.

De This Green kleuring voor het haar zonder ammoniak

Onze kleuring voor het haar zonder ammoniak wordt dankbaar ontvangen door de personen die gevoelig zijn voor de sterke geur. Het is immers een volledig natuurlijk alternatief, waardoor de geur dus heel zacht en aangenaam is. De kleuring bestaat namelijk enkel en alleen uit zongedroogde planten en water, niets anders. Het is dus een volledig natuurlijk concept dat door iedereen kan gebruikt worden.

Ontdek de kleuring voor het haar zonder ammoniak hier.

Gelijkaardige artikels

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.

Waarom kiezen voor een natuurlijke lak?

Een milieuvriendelijke haarlak op basis van etherische oliën is een revolutionair concept in de cosmetica-industrie.