Kleuring voor het haar zonder ppd: de oplossing voor een ppd-allergie?

Kleuring voor het haar zonder ppd: de oplossing voor een ppd-allergie?

Kleuring voor het haar zonder ppd is de oplossing bij een ppd-allergie

Heeft u een ppd-allergie en wilt u graag uw haar blijven kleuren, maar twijfelt u als de kleuring voor het haar zonder ppd de oplossing is voor u? Wij geven u uitleg over wat een een ppd-allergie is en hoe u een allergische reactie kunt vermijden.

Ppd: een contactallergeen

Ppd is een contactallergeen, wat betekent dat er een reactie optreedt als iemand (die een ppd-allergie heeft) met de stof in aanraking komt. Meestal treedt de reactie op bij de plaatsen waar de ppd mee in aanraking kwam. Enkele voorbeelden van reacties zijn een rode huid, jeuk, pukkeltjes, schilfers, blaasjes, zwelling… Zoals u merkt, is er een grote variatie aan welke gevolgen er kunnen optreden als u een ppd-allergie heeft.

Waarin wordt ppd verwerkt?

De stof wordt in verschillende zaken verwerkt zoals fotokopieermachines, foto-ontwikkelaars, faxapparaten… Maar het bekendste voorbeeld is haarkleuring. Als iemand allergisch is en er wordt een kleuring aangebracht, kan er een reactie optreden. Gelukkig bestaat er een oplossing om mensen met een ppd-allergie te helpen: namelijk kleuring voor het haar zonder ppd.

Kleuring voor het haar zonder ppd: de oplossing

This Green biedt twee types kleuring voor het haar zonder ppd aan. Ten eerste is er de traditionele haarverf waar de kleuring nog steeds chemisch is. This Green is echter een bewust en duurzaam bedrijf, waardoor we het ander type kleuring voor het haar zonder ppd prefereren: namelijk de plantaardige haarverf. Waarom? Omdat het enkel bestaat uit zongedroogde bloemen, schors, blaadjes… van planten en water. Natuurlijker kan dus niet! Dit heeft een enorme impact op uw haar: het zal niet enkel kleuren, maar ook uw haar verzorgen. Dit zorgt voor opnieuw vitaal haar met een prachtige glans. Maar dat is nog niet alles, de plantenkleuring is ook een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief. U draagt dus ook uw steentje bij tot het beschermen van de natuur als u kiest voor de plantaardige haarverf.

Ontdek dit fantastisch type kleuring voor het haar zonder ppd hier.

Gelijkaardige artikels

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.

Waarom kiezen voor een natuurlijke lak?

Een milieuvriendelijke haarlak op basis van etherische oliën is een revolutionair concept in de cosmetica-industrie.