Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen en is bovendien ook een milieuvriendelijk kleimasker

Heeft u last van acne of een vette huid en wilt u er graag van af? Misschien is een plantaardig masker met klei wel de oplossing. Bovendien helpt u er de planeet mee, want het is namelijk ook een milieuvriendelijk kleimasker!

Wat is acne?

Iedereen heeft wel eens last van puistjes, niet? Hoe komt dit dan? Wij zullen het heel even voor u uitleggen. In de huid bevinden er zich overal kleine talgkliertjes die talg aanmaken. Wanneer deze talgkliertjes te veel talg aanmaken, raken de poriën verstopt en vormt er zich een ontsteking. Doordat de poriën ontstoken zijn, ontstaan puistjes en acne. Dit vooral op plaatsen waar veel talgkliertjes aanwezig zijn zoals op het gezicht en de rug. Daarom is het dus aangeraden om af en toe een plantaardig masker met klei te gebruiken om zo de talgproductie in balans te brengen.

Tips om acne te bestrijden

1. Gezonde voeding

Een eerste tip die heel belangrijk is, gaat over de voeding. Kies voor eten dat niet verwerkt werd, dit zal niet alleen goed zijn voor uw lichaam, maar ook uw huid. Probeer bijvoorbeeld wat minder junkfood, snoep en koekjes te eten en vervang deze door een stuk fruit of een handje noten en zaden.

2. Blijf zoveel mogelijk van uw huid

Voor veel mensen is dit heel moeilijk, maar het is essentieel om een zuivere huid te bekomen. Dit omdat de handen vol met bacteriën zitten en het de ontsteking van de huid dus erger kan maken.

3. Een plantaardig masker met klei

This Green ontwikkelde een plantaardig masker met klei om acne en vet haar te bestrijden. De groene klei zal onzuiverheden en overtollige talg absorberen en uitdrogen. Zo wordt de huid opnieuw in balans gebracht en zal deze minder overtollige talg aanmaken. Gevolg? De acne en puistjes zullen afnemen en u zult opnieuw een zuivere, mooie huid hebben.

Bovendien is het ook een milieuvriendelijk kleimasker, want naast de groene klei, worden er verder ook natuurlijke ingrediënten aan toegevoegd. Onder andere etherische olie van atlasceder en tea tree, maar ook jojoba olie maken deel uit van de samenstelling. Waarom? Omdat deze voorkomen dat de huid te veel uitgedroogd wordt. Dankzij deze oliën blijft de huid mooi gehydrateerd tijdens de behandeling met het plantaardig masker met klei.

Ten slotte kunt u dankzij het kleimasker uw haar behandelen zonder daarbij het milieu te beïnvloeden. Want alles wat we afspoelen, komt namelijk in de oceaan terecht. Aangezien de Natural Detox Clay een milieuvriendelijk kleimasker is, zal dit dus geen problemen veroorzaken. Dit wordt ook gegarandeerd door Ecogarantie, een certificatie die de strengste controles uitvoert van gans Europa. Kies dus voor een plantaardig masker met klei om uw acne te behandelen en verklein uw ecologische voetafdruk!

Benieuwd naar het natuurlijk en milieuvriendelijk kleimasker? Ontdek het hier.

Gelijkaardige artikels

Partagez cet article

Articles Similaires

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.

Waarom kiezen voor een natuurlijke lak?

Een milieuvriendelijke haarlak op basis van etherische oliën is een revolutionair concept in de cosmetica-industrie.