Waarom kiezen voor een natuurlijke lak?

Waarom kiezen voor een natuurlijke lak?

Een natuurlijke lak me etherische olie die ook een milieuvriendelijke haarlak is

Bent u ook benieuwd waarom u het best kiest voor een haarlak met plantaardige ingrediënten die tegelijkertijd ook een milieuvriendelijke haarlak is? En hoe gebruikt u deze dan het best? Kom alles te weten in onderstaand artikel.

Wat is een natuurlijke lak?

Een natuurlijke lak wordt niet alleen gebruikt om het haar te stylen en het in model te laten blijven. Het kan namelijk ook nog gebruikt worden om pluizig haar te voorkomen. Door een geavanceerde samenstelling wordt er in de lak zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt. Er worden namelijk etherische oliën toegevoegd aan de formule, een revolutionair concept!

Waarom kiezen voor een natuurlijke lak voor het haar?

De natuurlijke ingrediënten in de haarlak gaan het haar beschermen tegen invloeden van buitenaf, zonder dat het plakkerig aanvoelt. Uw kapsel zal dus gefixeerd zijn, maar behoudt wel z’n soepelheid. Bovendien zal de natuurlijke lak het haar stylen zonder het uit te drogen. Hierdoor is het ook gemakkelijk uitkambaar de volgende dag. Verder zal de haarlak ook subliem geuren, dankzij de toevoeging van de etherische oliën. Onder andere munt, citroen, lavendel… werden toegevoegd. Ten slotte heeft de milieuvriendelijke haarlak niet alleen een goede impact op de mens, maar ook op de dieren en het milieu aangezien er niet enkel chemicaliën gebruikt worden, maar ook zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten.

Hoe de milieuvriendelijke haarlak gebruiken?

Eerst en vooral is het belangrijk dat het haar volledig droog is. Ook is het belangrijk dat de spuitmond helemaal schoon is, zodat de lak mooi diffuseert. Maak dus altijd de spuitmond schoon met een vochtig doekje. Wanneer het gewenste kapsel gecreëerd werd, kunt u de haarlak gebruiken om het haar te modelleren. Het beste resultaat verkrijgt u door de de lak in een bewegende houding aan te brengen. Houd tijdens de beweging de spuitbus op ongeveer 30 cm afstand van het haar. Nog niet het perfecte resultaat behaald? Spuit wat haarlak op uw handen en style de laatste plukjes voor een schitterende look!

Ontdek de milieuvriendelijke haarlak This Green hier!

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.

Sodium Picramate in de kleur Safran

De kleur Safran bevat een zeer kleine hoeveelheid Sodium Picramate, maar hiervoor heeft This Green een goede reden: de pauzetijd verkorten.