Natuur verf voor het haar: duurzaamheid voorop

Natuur verf voor het haar: duurzaamheid voorop

Natuur haarverf: een milieuvriendelijke en vegan natuur verf voor het haar

Bent u benieuwd naar de ecologische voordelen van natuur haarverf? We zijn er alvast van overtuigd dat u de voordelen fantastisch zult vinden. We zorgen er namelijk voor dat onze natuur verf 100% duurzaam en vegan is. Hoe fantastisch is dat?!

Milieuvriendelijke natuur haarverf

De natuur verf voor het haar is een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief om uw haar op een perfecte manier te kleuren. This Green creëerde namelijk een professionele lijn met kappersproducten en hecht daarbij enorm veel belang aan een ecologische productie. Op die manier helpen we de planeet van uw kinderen te beschermen. Hun toekomst veiligstellen is immers ons doel.

Maar hoe zorgen we er nu voor dat de natuur haarverf zo duurzaam is? Eerst en vooral letten we op transport. This Green is een Belgisch merk, waardoor er geen immense vervuiling is door transport. We produceren alles lokaal in Meulebeke, in hartje West-Vlaanderen. Verder kiezen we ook leveranciers die zich positioneren als duurzaam en bovendien ook Belgisch zijn. Op die manier proberen we opnieuw vervuilend transport te vermijden, maar kiezen we ook voor partners die onze waarden en visie delen. Ten slotte zijn onze ingrediënten ook natuurlijk en biologisch. De natuur haarverf bestaat namelijk enkel en alleen uit vermalen poeder van planten, bloemen, schors… en water. Het is dus een zeer ecologische en duurzame manier om het haar te kleuren.

Vegan natuur verf

We hechten daarnaast ook zeer veel belang aan de dieren. We willen daarom ten strengste benadrukken dat we alle dieren willen beschermen. U mag de natuur verf voor het haar met een gerust hart gebruiken, want al onze natuur haarverf is namelijk vegan. Dit betekent dat er geen enkel dierlijk product wordt verwerkt in ons gamma. Een waarde waar we steevast achter staan en ook enorm trots op zijn.

Benieuwd naar onze natuur verf? Ontdek deze hier…

GELIJKAARDIGE ARTIKELS

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.

Waarom kiezen voor een natuurlijke lak?

Een milieuvriendelijke haarlak op basis van etherische oliën is een revolutionair concept in de cosmetica-industrie.