Volledig natuurlijke shampoo: gekleurd haar

Volledig natuurlijke shampoo: gekleurd haar

Natuurlijke shampoo zorgt voor een lange kleurintensiteit

Heeft u gekleurd haar en wilt u graag weten hoe u dit optimaal kan verzorgen? This Green raadt een shampoo met biologische ingrediënten aan. We geven u daarom wat meer uitleg over 100% natuurlijke shampoo: wat is het en waarom deze variant kiezen?

Waarom een shampoo die natuurlijk is voor gekleurd haar?

Een gekleurd haar heeft een andere verzorging en reiniging nodig dan een niet-gekleurd haar. De shampoo heeft namelijk niet alleen effect op het haar zelf, maar ook op de aangebrachte kleuring. Om het haar z’n mooie kleur te laten behouden, raden we een shampoo van biologische oorsprong aan. Deze is zeer zacht voor zowel het haar als de kleur, een perfecte combinatie dus met gekleurd haar. Door deze zachte werking van een volledig natuurlijke shampoo, worden de kleurpigmenten namelijk gerespecteerd en dus niet verwijderd. De haarkleur blijft hierdoor langer en behoudt langer z’n intensiteit.

Gebruik de This Green Color Protection shampoo

De 100% natuurlijke shampoo van This Green heeft die nodige zachte werking. Vandaar ook z’n naam “Color Protection“: de shampoo is perfect geschikt voor gekleurd haar. Z’n reinigende functie is namelijk gebaseerd op natuurlijke wasnoten, een echt geschenk van Moeder Natuur. Deze gaan het haar heel intens reinigen, waardoor de natuurlijke This Green shampoo ervoor zorgt dat uw haarkleur langer blijft, z’n intensiteit behoudt en bovendien mooi glanst!

Hoe weet u zeker dat het 100% natuurlijke shampoo is?

Een kwaliteitslabel geeft aan als een product al dan niet volledig natuurlijk is. Maar dat is niet alles… Een label garandeert ook respect voor het milieu, goede arbeidsomstandigheden en producten die dieren met respect behandelen. Althans, dat garandeert het label waarmee This Green werkt: Ecogarantie. Dit is het strengste kwaliteitslabel op de Europese markt. We zijn dus heel tevreden dan we voldoen aan de strenge richtlijnen van het label. Het is immers een garantie dat de Color Protection niet enkel een volledig natuurlijke shampoo is, maar ook ethisch verantwoord is!

Gelijkaardige artikels

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.