Natuurlijke verf en al z’n voordelen

Natuurlijke verf en al z’n voordelen

Wat is natuurlijke haarverf en wie kan het gebruiken? We geven een omschrijving waarom het voor iedereen geschikt is en wat de mogelijkheden zijn.

Natuurlijke verf voor iedereen

Een van de grootste voordelen van natuurlijke verf voor het haar is het feit dat iedereen het kan gebruiken. Ook de doelgroepen die uit de boot vallen bij traditionele haarverf. Voor mensen die chemotherapie krijgen, vormt het bijvoorbeeld een zeer interessant alternatief. Door de chemo is hun haar namelijk heel zwak en fragiel. Als men het haar zou kleuren met de traditionele haarverf, dan zou het haar nog meer beschadigd worden. De natuurlijke verf voor het haar daarentegen, heeft geen neveneffecten. Integendeel zelfs, het zal een beschermend laagje leggen rond het haar. Zo krijgt de haarvezel de kans om te herstellen en regenereren.

Verder kunnen ook mensen die last hebben van allergieën het gebruiken. Zeker wanneer ze allergisch zijn aan ingrediënten die vaak in de traditionele haarverf verwerkt worden zoals PPD, ammoniak, resorcinol… De natuurlijke verf voor het haar bevat namelijk enkel en alleen planten en water. Het is dus volledig natuurlijk zonder toegevoegde ingrediënten.

Aangezien het volledig natuurlijk is, kunnen ook zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven de natuurlijke verf voor het haar te kleuren gebruiken. Het zal geen enkel risico inhouden voor de eigen gezondheid of deze van de baby.

Natuurlijke verf voor het haar: veel mogelijkheden

Verder heeft de natuurlijke haarverf een ongekend aantal mogelijkheden. Zo is het mogelijk om allerlei tonen te bekomen: zowel de lichte en moderne tonen als de donkere en intense tonen zijn mogelijk. Verder is er ook keuze uit bepaalde weerschijnen: een intense gouden weerschijn, een koperen schijn… Het is eveneens belangrijk om te benadrukken dat deze mogelijkheden van natuurlijke haarverf ook mogelijk zijn bij grijs haar. We garanderen daarbij zelfs een volledige grijsdekking. U kunt dus uw haar kleuren in één egale toon. Wenst u toch liever mèches? Dan kunt u deze op een natuurlijke manier bekomen. De kapper speelt dan met de transparantie, waardoor u verschillende kleurtonen zult hebben. U heeft dus de keuze wat u het liefst wenst.

GELIJKAARDIGE ARTIKELS

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.