Plantaardige kleuring voor het haar…

Plantaardige kleuring voor het haar…

Plant kleuring voor het haar is gezond

Vraagt u zich af wat plantaardige kleuring voor het haar nu exact doet? Het antwoord is simpel: het kleurt niet enkel uw haar, maar gaat ook uw hoofdhuid in balans brengen en de haarvezel versterken. 

Wat kan plant kleuring voor het haar betekenen?

Plantaardige kleuring voor het haar heeft een enorme positieve impact op zowel de hoofdhuid als haardos. Alvorens uw haar te kleuren, is het uiteraard belangrijk om te weten wat het exact doet en hoe het uw hoofdhuid en haar ten goede zal komen…

Het zorgt bijvoorbeeld dat de hoofdhuid opnieuw in balans wordt gebracht. Dankzij de regulering van de talgproductie, zal de hoofdhuid namelijk opnieuw in evenwicht zijn en zichzelf gaan herstellen. Bovendien betekent plant kleuring voor het haar ook een herstelling van de haarstructuur. De haarvezel zal immers van binnenuit herstellen en regenereren dankzij de verzorgende planten, waardoor deze opnieuw sterker zal worden.

Een volledig natuurlijke kleuring

Als u opteert voor plant kleuring voor het haar, gaat het niet behandeld worden met schadelijke stoffen. Integendeel zelfs, alles is natuurlijk! De kleuring is namelijk samengesteld uit poeders van zongedroogde planten en water. Er wordt dus geen enkel ander ingrediënt toegevoegd dan wat moeder natuur ons gegeven heeft. Kortom een volledig natuurlijke haarkleuring!

Waarom plant kleuring voor het haar?

Naast het feit dat uw gezondheid niet aangetast wordt en het volledig natuurlijk is, heeft plantaardige kleuring voor het haar nog vele voordelen. We bespreken de belangrijkste voor uw haarkleur: de sublieme glans. Het haar herleeft namelijk dankzij de plantaardige kleuring voor het haar. Dit effect is te danken aan de omhulling van de haarkleuring. Het omhullend laagje beschermt het haar namelijk, waardoor het een mooie intense glans zal hebben.

Lees hier meer over de This Green plant kleuring voor het haar…

GELIJKAARDIGE ARTIKELS

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.

Waarom kiezen voor een natuurlijke lak?

Een milieuvriendelijke haarlak op basis van etherische oliën is een revolutionair concept in de cosmetica-industrie.