Plantaardige shampoo, een product uit de natuur

Plantaardige shampoo, een product uit de natuur

Plantaardige shampoo is natuurlijk

Iedereen heeft waarden en normen die de identiteit van een persoon vormgeven. Bij This Green hebben we ook waarden en normen en dat maakt ons merk zo uniek: we willen namelijk een gamma haarverzorging aanbieden van hoogstaande kwaliteit die zowel mens, dier als natuur respecteert. Onze plant shampoo draagt bij tot deze waarden…

Plantaardig, wat betekent dat?

Alvorens onze plantaardige shampoo toe te lichten, is het uiteraard belangrijk dat u weet wat het woord “plantaardig” betekent. Heeft het eigenlijk wel nog betekenis? Natuurlijk! Een plantaardig product bestaat enkel uit natuurlijke grondstoffen en ingrediënten. Het is dus volledig natuurlijk en daarom even oud als de planeet!

En dat is dus ook het geval bij This Green: de plant shampoo profiteert van de deugden uit de natuur. Onze shampoos zijn afkomstig van traditionele en ambachtelijke processen, om een kwaliteitsvol product te bekomen. We keren daarbij terug naar de essentie van de natuur.

Plantaardige shampoo met ethische principes en waarden

Onze firma garandeert 4 fundamentele principes: kwaliteit, authenticiteit, milieu en ethiek. Al onze producten, dus ook onze plantaardige shampoo, voldoet aan deze principes. We hechten dan ook enorm veel belang aan deze waarden: ze leiden en versterken ons.

Ecogarantie, het strengste kwaliteitslabel van Europa, heeft onze firma onderworpen aan zeer strikte controles. Zij bevestigen dat This Green deze waarden met hart en ziel naleeft.

Onze plant shampoo

De plantaardige shampoo Color Protection Shampoo is rijk geformuleerd en bezit de kracht van de natuur. Op basis van biologische wasnoten en verrijkt met etherische olie van zachte sinaasappel en bergamot, dringt het door tot in de haarvezel. Het haar wordt daarom intens gereinigd, wat het zachtheid en soepelheid brengt. Dit allemaal dankzij de fantastische werking van een plant shampoo!

Om een zowel duurzame productie als consumptie te promoten, probeert This Green dagelijks de bewustheid voor plantaardige producten te promoten. Een nieuwe, gezonde levensstijl is de toekomst voor iedereen. Het gebruiken van een plant shampoo is daarvoor een eerste stap.

GELIJKAARDIGE ARTIKELS

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.

Waarom kiezen voor een natuurlijke lak?

Een milieuvriendelijke haarlak op basis van etherische oliën is een revolutionair concept in de cosmetica-industrie.