Plantaardige haarkleuring voor iedereen…

Plantaardige haarkleuring voor iedereen…

Plantaardige kleuring tijdens zwangerschap en chemotherapie

Plantaardige haarkleuring omhult het haar enkel, zonder de interne structuur aan te passen. Dit is mogelijk dankzij z’n geavanceerde samenstelling met enkel en alleen natuurlijke ingrediënten. Het vormt dus een pure verzorging voor het haar.

Natuurlijke, plantaardige kleuring

De plantaardige kleuring gaat geen chemische pigmenten in de haarvezel aanbrengen. In tegendeel zelfs, het haar wordt louter omhuld, waardoor de structuur van uw haar niet aangepast wordt. Door de omhulling van de natuurlijke kleurpigmenten zal dit zelfs een beschermende laag vormen rond uw haar.

Bovendien bestaat de plantaardige kleuring enkel en alleen uit natuurlijke ingrediënten. Het zijn immers zongedroogde planten, bloemen, schors… die vermalen worden. Zo verkrijgt men een poeder en eenmaal gemengd met water ontstaat de haarkleuring meteen. Natuurlijker kan dus niet.

In feite is de plantaardige haarkleuring dus ook een verzorging. Uw haar zal daardoor herleven en opnieuw z’n natuurlijke glans terugkrijgen. Bovendien kan iedereen de plantaardige kleuring gebruiken. We geven wat meer uitleg over het gebruik voor zwangere vrouwen en mensen die ziek zijn.

Plantaardige haarkleuring voor zwangere vrouwen

Gedurende de zwangerschap worden vrouwen afgeraden om het haar te kleuren, omwille van sommige ingrediënten. De plantaardige kleuring bevat echter alleen natuurlijke ingrediënten. Zwangere vrouwen kunnen dus hun haar blijven kleuren met dit alternatief, want het houdt geen enkel risico in doordat het 100% natuurlijk is. Er is dus geen enkel risico of negatief effect voor de baby of z’n mama.

Plantaardige haarkleuring tijdens ziekte

Tijdens een ziekte, is het lichaam zwakker dan normaal, waardoor het haar kleuren ook soms wordt afgeraden. Bijvoorbeeld tijdens chemotherapie wordt dit ten strengste afgeraden. Het kan namelijk risico’s inhouden voor de huid, slijmvliezen en hoofdhuid. Een verder gevolg kan zijn dat de hergroei van het haar wordt tegengehouden, wat uiteraard een groot probleem is voor mensen die chemotherapie krijgen. Toch is er een oplossing dankzij de plantaardige kleuring, deze mensen kunnen namelijk ook hun haar blijven kleuren met plantaardige haarkleuring.

GELIJKAARDIGE ARTIKELS

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.

Waarom kiezen voor een natuurlijke lak?

Een milieuvriendelijke haarlak op basis van etherische oliën is een revolutionair concept in de cosmetica-industrie.