Plantaardige haarverf voor grijs haar: een perfecte dekking

Plantaardige haarverf voor grijs haar: een perfecte dekking

Plantaardige verf voor grijs haar heeft een perfecte grijsdekking

Vaak wordt er beweerd dat een plantaardige haarverf geen perfecte dekking heeft. Bij This Green garanderen we echter 100% grijsdekking van onze plantaardige verf voor grijs haar!

Hoe werkt plantaardige haarverf voor grijs haar?

Alles start met het drogen van de planten, bloemen, schors… in de zon. Eenmaal droog worden deze natuurlijke ingrediënten vermalen tot een fijn poeder. Dit poeder is meteen de haarkleuring. Wanneer het gemengd wordt, bekomt u namelijk het basisingrediënt van plantaardige haarverf voor grijs haar: plantenpoeder.

Elk poeder heeft typische eigenschappen die bijdragen tot de plantaardige verf voor grijs haar. Sommige planten zullen namelijk kleurgevende karakteristieken hebben, terwijl anderen een verzorgende werking zullen hebben. Enkele voorbeelden van verzorging: het in balans brengen van de hoofdhuid, het haar voeden, werken tegen schilfers…

Door verschillende van deze planten met elkaar te mengen, worden de verschillende plantenpoeders verkregen. Elk type zal dus niet enkel uw haar kleuren, maar het ook intens verzorgen. Door deze poeders met water te mengen, bekomt u de plantaardige haarverf voor grijs haar: er wordt dus geen enkel chemisch ingrediënt toegevoegd.

Wat is de dekkingskracht van plantaardige verf voor grijs haar?

De plantaardige haarverf voor grijs haar heeft een perfecte dekkracht. Ongeacht de kleur en hoeveelheid grijs haar, het zal een perfecte dekking geven zonder transparantie. Dit is mogelijk dankzij onze geavanceerde techniek om de plantaardige verf voor grijs haar aan te brengen. We leiden de This Green kappers namelijk op tot echte experts, die moderne technieken gebruiken om uw haar op een fantastische manier te kleuren.

Uiteraard kan er ook gespeeld worden met de grijze haren en het effect van transparantie. Dan kan er namelijk een balayage-effect bekomen worden. Mèches op een natuurlijke manier, hoe fantastisch is dat?! Ook deze techniek met de plantaardige verf voor grijs haar wordt aangeleerd aan onze kappers. Benieuwd? Ontdek dit natuurlijk alternatief hier

GELIJKAARDIGE ARTIKELS

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.

Waarom kiezen voor een natuurlijke lak?

Een milieuvriendelijke haarlak op basis van etherische oliën is een revolutionair concept in de cosmetica-industrie.