Plantaardige haarkleuring voor grijs haar, bestaat dat?

Plantaardige haarkleuring voor grijs haar, bestaat dat?

Plantaardige haarkleuring voor grijs haar is gezond en dekt perfect

Een plantaardige kleuring voor grijs haar is een goed alternatief om het haar te kleuren. Helaas wordt er vaak gedacht dat het niet perfect kan dekken. Denkt u dat ook? Wij leggen u uit waarom dit enkel een fabel is…

Plantaardige kleuring voor grijs haar: is het gezond?

De plantaardige haarkleuring krijgt de laatste jaren steeds meer aandacht. Dit is te danken aan de collectieve bewustwording omtrent de planeet. Steeds meer mensen zoeken namelijk een duurzaam alternatief om het haar te kleuren. Een plantaardige kleuring voor grijs haar is daarom geschikt, want het is ecologisch en milieuvriendelijk. Dat is nog niet alles: het is niet alleen een duurzame oplossing, maar ook goed voor uw haar. De plantaardige kleuring voor grijs haar gaat namelijk het haar omhullen, zonder de haarvezel structuur aan te passen. Deze omhulling vormt een beschermend laagje voor uw haar. Kortom: de plantaardige haarkleuring voor grijs haar zal niet alleen kleuren, maar ook beschermen!

Plantaardige haarkleuring voor grijs haar: kan het dekken?

This Green garandeert dat de plantaardige haarkleuring voor grijs haar een perfecte dekkracht heeft. Er zal geen enkel effect van transparantie optreden: uw grijs haar wordt volledig gedekt. Dit is mogelijk dankzij de nieuwe, unieke formule van plantaardige kleuring voor grijs haar. Dankzij het gebruik van geavanceerde technieken, wordt er een volledige grijsdekking bekomen. Als we een product lanceren, zijn we namelijk zeker dat het van de hoogste kwaliteit is. Verder krijgen de This Green kappers ook een intense opleiding, zodat het resultaat altijd perfect is. Zo bent u zeker dat uw haar een prachtige kleur zal hebben. Benieuwd naar de plantaardige haarkleuring voor grijs haar? Deze kunt u hier ontdekken!

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.

Waarom kiezen voor een natuurlijke lak?

Een milieuvriendelijke haarlak op basis van etherische oliën is een revolutionair concept in de cosmetica-industrie.