Sodium Picramate in de kleur Safran

Sodium Picramate in de kleur Safran

Dankzij de Sodium Picramate in Safran wordt de pauzetijd verkort

De plantaardige haarkleuring heeft als doel uw haar op een zachte manier te kleuren, terwijl het milieu daarbij gerespecteerd wordt. De kleur Safran bevat in een zeer minimale hoeveelheid Sodium Picramate. Rond dit zout zijn er echter nog heel veel vragen. In dit artikel beantwoorden we deze.

Het pigment Safran

Safran is een intense, koperrode tint die een warme gloed geeft aan uw haar. De samenstelling bestaat uit verschillende poeders van zongedroogde planten. Onder andere henna is daar een voorbeeld van. Het laatste ingrediënt dat we toevoegen, is Sodium Picramate. Hierdoor twijfelen sommigen aan onze waarden. Dit zout heeft namelijke verschillende connotaties, onder andere dat het problematisch is voor het milieu en de gezondheid van de mens. This Green wilt graag benadrukken dat dit een mythe is…

Sodium Picramate

This Green heeft Sodium Picramate diepgaand onderzocht alvorens te beslissen om er al dan niet mee te werken. De studie van de SCCS (Scientific Committee on Consumer Safety) wijst uit dat Sodium Picramate geen gevolgen heeft onder de limiet van 0,6%. This Green respecteert deze studie en blijft sterk onder deze maximumgrens. Bovendien bestaat de rest van de samenstelling enkel en alleen uit zongedroogde planten, bloemen, schors… en water. We kunnen dus met zekerheid zeggen dat Safran geen gevolgen zal hebben voor het milieu of het lichaam.

This Green: 100% transparantie

Het toevoegen van Sodium Picramate doen we echter niet zomaar, we hebben er een daadwerkelijke reden voor. Het zout zal namelijk de pauzetijd van het pigment aanzienlijk verkorten. Zonder het toe te voegen, zou de kleur minstens 3 tot 4u moeten aanhechten alvorens hetzelfde resultaat te verkrijgen. Het is dus een weloverwogen beslissing, om de kwaliteit te garanderen van onze producten.

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.