Verf voor het haar zonder ppd: de oplossing voor ppd-allergie

Verf voor het haar zonder ppd: de oplossing voor ppd-allergie

Verf voor het haar zonder ppd is de oplossing

Iemand die een ppd-allergie heeft, kan het haar blijven kleuren dankzij de verf voor het haar zonder ppd. In dit artikel geven we u meer uitleg over wat de allergie inhoudt en hoe de huidirritatie kan vermeden worden.

Ppd is een contactallergeen

Een contactallergeen zorgt voor een reactie wanneer een persoon (die allergisch is) de stof op de huid krijgt. De irritatie ontstaat meestal op de plaats waar de stof mee in aanraking kwam. Er zijn verschillende types reactie, onder andere rode huid, jeuk, schilfers, blaasjes… zijn enkele voorbeelden. Het staat dus niet vast hoe u zal reageren wanneer u allergisch bent, dit is voor iedereen anders.

Welke producten bevatten de stof ppd?

Ppd komt voor in fotokopieermachines, foto-ontwikkelaars, faxapparaten… maar ook haarverf. Laatstgenoemde is hoogstwaarschijnlijk het meest bekende voorbeeld. Iemand met een ppd-allergie zal dan vaak een geïrriteerde hoofdhuid hebben tijdens en/of na het kleuren, maar het gezicht kan ook zwellen. This Green heeft echter een oplossing ontwikkeld: de verf voor het haar zonder ppd.

De oplossing voor allergieën: verf voor het haar zonder ppd

This Green biedt een traditionele haarverf aan zonder ppd, maar deze bevat nog steeds chemische ingrediënten. Daarom ontwikkelden we ook een alternatief type verf voor het haar zonder ppd, namelijk de plantaardige haarverf. Deze bestaat enkel en alleen uit planten en water. Alles start namelijk met het drogen van bloemen, planten, schors… in de zon. Daarna vermalen we de gedroogde planten tot een fijn poeder. Als u water toevoegt aan dit poeder, bekomt u de verf voor het haar zonder ppd. Het is dus een volledig natuurlijk alternatief, wat betekent dat het ook duurzaam en milieuvriendelijk is. Kortom een innovatieve manier om het haar te kleuren, zonder schade toe te brengen aan de planeet. Fantastisch toch?!

Benieuwd naar de verf voor het haar zonder ppd? Ontdek deze hier.

Gelijkaardige artikels

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.

Waarom kiezen voor een natuurlijke lak?

Een milieuvriendelijke haarlak op basis van etherische oliën is een revolutionair concept in de cosmetica-industrie.