100% natuurlijke haarverf: gezond en milieuvriendelijk

100% natuurlijke haarverf: een milieuvriendelijk alternatief

Volledig natuurlijke haarverf respecteert het milieu

Wat is een 100% natuurlijke haarverf en is het wel echt natuurlijk? Door bloemen, planten, schors… in de zon te drogen en deze te vermalen tot een poeder, wordt de haarverf bekomen. Het is dus echt natuurlijke haarverf en dat heeft veel voordelen: het bevat geen allergie-verwekkende stoffen, respecteert het milieu en is vegan.

Volledig natuurlijke haarverf respecteert uw gezondheid

Soms bevat chemische haarverf ingrediënten die risicovol kunnen zijn voor mensen met een allergie aan één (of meerdere) van deze stoffen. Enkele voorbeelden: ammoniak, PPD, resorcinol… Er bestaat echter volledig natuurlijke haarverf, die geen van deze ingrediënten bevat.

Deze variant zegt namelijk dag tegen al deze stoffen en legt de focus in plaats daarvan bij natuurlijke ingrediënten. Echt natuurlijke haarverf zal daarom geen allergische reacties opwekken, omdat deze stoffen er niet in verwerkt zijn. Iedereen kan dus dit alternatief gebruiken, ook mensen met allergieën. Vandaar dat de interesse in 100% natuurlijke haarverf alsmaar toeneemt.

Bescherm en verzorg uw haar ten volle

Naast het feit dat de volledig natuurlijke haarverf geen gevolgen heeft voor allergische personen, zijn er nog talloze voordelen aan verbonden. Zo zuivert het bijvoorbeeld de hoofdhuid en brengt het deze opnieuw in balans.

Meer zelfs… Normaal gezien gaat de chemische kleuring synthetische pigmenten in het haar plaatsen. Bij 100% natuurlijke haarverf is dit niet het geval, deze omhult het haar enkel. Op die manier wordt het haar beschermd en krijgt het een ongeziene glans.

Echt natuurlijke haarverf is milieuvriendelijk

Aangezien de haarverf enkel en alleen uit zongedroogde bloemen, blaadjes, schors… en water bestaat, heeft het geen enkel schadelijk effect voor het milieu. Meer nog: omdat er alleen plantaardige ingrediënten in verwerkt worden, is het ook volledig vegan. Deze garantie geldt voor de volledige This Green lijn met 100% natuurlijke haarverf.

GELIJKAARDIGE ARTIKELS

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.