Prachtig haar terwijl je de planeet en je gezondheid respecteert? Dan is This Green hét biologische merk dat je nodig hebt! Het wordt volledig geproduceerd in België, is natuurlijk en levert professionele kwaliteit.

Onze garanties

Kwaliteit

De This Green producten worden door ons in België geproduceerd. Vanaf het creëren van de formules tot het verpakken in flessen, we zijn verantwoordelijk voor het ganse productieproces. Kortom het is 100% korte keten: meteen van de producent naar jou, zonder tussenpersonen!

Qualité This Green
Authenticité This Green

Authentiek

De natuurlijke producten van This Green zijn bio-gecertificeerd door Ecogarantie. Onze hair care producten en natuurlijke haarverf bestaan uit natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Duurzaamheid

Bij This Green zetten we ons in voor de planeet. Geen onnodige verpakking, gerecycleerde en recycleerbare verpakkingen, hervullen van je producten… En uiteraard ook een zuivere samenstelling, zodat de producten zelf ook biologisch afbreekbaar zijn.

Environnement This Green
Éthique This Green

Ethiek

This Green werkt op een ethisch verantwoorde manier. Zo produceren we enkel in België om goede werkomstandigheden te verzekeren, kiezen we enkel grondstoffen van leveranciers die niets testen op dieren, al onze producten zijn vegan… We gaan dus tot het uiterste en hebben respect voor zowel de planeet, mensen als dieren.

Ons bio label

Een uitzonderlijk label dat garandeert dat we natuurlijke ingrediënten gebruiken, onze ecologische voetafdruk maximaal verkleinen en een ethisch verantwoorde aanpak nastreven.

This Green wordt gecontroleerd en gecertificeerd door de beste op de markt: Ecogarantie. Dit label heeft namelijk de strengste eisen van Europa met een lastenboek dat geen enkele twijfel meer mogelijk maakt.

Neutraal label

Ecogarantie heeft enkel en alleen pure bedoelingen en is een vereniging zonder winstoogmerk. Elk product wordt bovendien ook gecontroleerd via een onafhankelijke controle, zodat er geen belangenconflicten zijn.

100% biologisch

Om het label te verkrijgen, moeten de natuurlijke ingrediënten in een product ook 100% biologisch zijn.

Biologisch afbreekbaar

De natuurlijke ingrediënten van een gecertificeerd product moeten biologisch afbreekbaar zijn.

Geen GGO's en petrochemie

Momenteel wordt het gebruik van GGO’s niet gecontroleerd in Europa, maar Ecogarantie heeft het voortouw genomen en certificeert geen producten die GGO’s bevatten. Hetzelfde geldt voor petrochemie: in Europa zijn bepaalde petrochemische ingrediënten geautoriseerd, maar Ecogarantie weigert eveneens alle productie die enige vorm van petrochemie bevat.

Onze filosofie

Prachtig haar, goed voor de planeet en gezond voor het lichaam.

This Green gaat voor bewuste, natuurlijke en verantwoorde schoonheid.

Dankzij de kracht van Moeder Natuur kan je jouw haar sublimeren. De natuur zorgt voor een enorme hoeveelheid prachtige ingrediënten waarmee we krachtige hair care en intense natuurlijke kleuren kunnen maken. We bedanken Moeder Natuur door ze te beschermen en vinden het essentieel om zowel de planeet als de dieren te respecteren. This Green is daarom geschikt voor iedereen die zorg wilt dragen voor zichzelf met aandacht voor de eigen gezondheid, het leven van de dieren en het welzijn van de planeet.

Samen voor ware schoonheid!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief om alles te weten te komen over This Green en alle exclusieve nieuwtjes als eerste te ontvangen. We vallen je niet constant lastig met commerciële mailtjes.
Less is more bij This Green. Je ontvangt enkel een nieuwsbrief wanneer er échte nieuwigheden zijn.

Newsletter