De ontkleuring
met klei

Verlichten en verzorgen in een handomdraai

Verbluffende resultaten

De This Green ontkleuring kan de aanwezige pigmenten in het haar verlichten om zo prachtige resultaten te bekomen. Wil je graag highlights, balayages of andere creatieve technieken realiseren, dan is de This Green ontkleuring wat je nodig hebt. Het product bestaat uit witte klei, plantaardige oliën, zijdeproteïnen en andere schatten uit de natuur, waardoor het in alle zachtheid kan ontkleuren. Kortom, een ideale manier om het haar te verlichten zonder het te doen aanvoelen als stro.

Actieve ingrediënten

Witte klei

Witte klei kan inspelen op de pigmentatie van het haar. Het kan het haar namelijk verlichten op een zeer zachte manier in vergelijking met traditionele ontkleuring. Het heeft bovendien ook herstellende eigenschappen, waardoor het haar zijdezacht, soepel en gezond aanvoelt.

Argile blanche This Green
Protéine de soie This Green

Zijdeproteïnen

Zijdeproteïnen zijn kostbaar voor je haar. Ze herstellen het haar intens, versterken de haarvezel en gaan breekbaarheid tegen. Dankzij de verzachtende en hydraterende eigenschappen wordt het haar zacht en glanzend.

Maïs proteïnen

Maïs proteïnen versterken de haarfollikels en beschermen het haar. De haarvezel is gevoed, gehydrateerd en glanzend. Dit type proteïne verstevigt het haar, waardoor het haarafbraak en -uitval voorkomt. Het is dus enorm weldadig om ontkleurd haar te herstellen. Ideaal voor de This Green ontkleuring!

Protéine de maïs This Green

Color Protection
gamma

Kies de beste hair care routine om maximaal te genieten van je nieuwe kleur! Het gamma Color Protection is een specifieke hair care treatment om zorg te dragen voor gekleurd en ontkleurd haar.

Enkel voor professionals

De This Green ontkleuring vraagt om een goede kennis van de kleurtechniek. Het is daarom een product dat exclusief te verkrijgen is voor professionals. Ben je kapper? Log dan in of maak een account aan om de ontkleuring te bestellen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief om alles te weten te komen over This Green en alle exclusieve nieuwtjes als eerste te ontvangen. We vallen je niet constant lastig met commerciële mailtjes. Less is more bij This Green. Je ontvangt enkel een nieuwsbrief wanneer er échte nieuwigheden zijn.

Newsletter