« We selecteren ingrediënten van de beste kwaliteit en verkiezen de echte schatten
van de natuur: 
klei, plantaardige en etherische oliën »

Ontdek onze ingrediënten

Bij This Green is de keuze voor natuurlijke ingrediënten een must. Onze producten zijn grotendeels samengesteld uit plantaardige en etherische oliën of klei, allemaal uitzonderlijke cosmetische aanwinsten. Ontdek hun karakteristieken hieronder.

Plantaardige oliën – een mix van voordelen voor het haar

Zonder twijfel een multifunctioneel ingrediënt

Hoewel plantaardige oliën heel vaak in de keuken worden geapprecieerd, heeft het gebruik ervan in cosmetica ook fantastische effecten. Dankzij de essentiële vetzuren en vitamines (A, C, D, E…) kan plantaardige olie het haar verzachten, revitaliseren en opnieuw glans geven. Verder heeft het ook de eigenschap om celvernieuwing te stimuleren en in te werken op zowel de haarvezel als de hoofdhuid.

Een preventieve actie

In combinatie met behandelingen zoals de oxidatieve kleuring of ontkleuring, zorgt de plantaardige olie voor een zachte behandeling en helpt het om de structuur van uw haar en hoofdhuid te behouden. De producten van This Green bevatten sublieme koudgeperste olijfolie uit Italië, waarvan de fantastische kwaliteit door iedereen wordt erkend.

Plantaardige olie, een eerste basisingrediënt van This Green

Etherische oliën – sublieme werking voor het lichaam

Ongekende deugden

Etherische olie wordt al jaar en dag gebruikt voor medicinale toepassingen, vandaar dat ze heel veel rijkdom aan u kunnen onthullen. Het is eenvoudig, alles van hoofdhuid- en haarproblemen kunnen permanent verholpen worden met aromatherapie: droog of vet haar, schilfers, jeuk, psoriasis… De olie zal voor elk probleem even doeltreffend werken en dat allemaal op een 100% natuurlijke manier!

Een subliem gevoel van welzijn

Naast het delicaat behandelen van het haar en de hoofdhuid, hebben etherische oliën de eigenschap om op de emoties en het zenuwstelsel in te werken. U rust laten vinden, opnieuw in balans brengen, een energieboost geven… alles is mogelijk. Sowieso brengen ze u praktisch meteen een gevoel van welzijn. Enkele druppels van deze kostbare deugden volstaan om een haarverzorging om te toveren tot een zachte behandeling waarvan u tot rust komt.

Etherische olie, een tweede basisingrediënt van This Green

Klei – de aarde met duizend eigenschappen

Essentiële sporenelementen

Dankzij de enorme rijkheid van aarde (silica, magnesium, calcium…) is klei een van de eerste natuurlijke schoonheidsverzorgingen en geneesmiddelen. Het ontstaat tijdens de erosie van de aardkorst oppervlakte. Meer bepaald door de werking van het water in z’n verschillende vormen – neerslag, rivieren en gletsjers – die de rotsen geleidelijk aan tot kleine deeltjes vermalen.

Niet enkel voor een vette huid

Antibacterieel, ontstekingsremmend, helend, zuiverend, absorberend… Woorden schieten te kort om de kwaliteit van klei te omschrijven, een fantastisch ingrediënt in cosmetica. Een werkelijke bondgenoot van een vette of onzuivere huid en hoofdhuid, maar het geeft ook de kans aan het haar om zich voor te bereiden op de plantenkleuring, of in het kader van een een ontkleuring de structuurverandering van de haarvezel te beperken.

Klei, een derde basisingrediënt van This Green