« De essentie van This Green bestaat uit vier fundamentele waarden:
kwaliteit, authenticiteit, duurzaamheid en ethiek »

Ontdek onze waarden

Aangezien we ook producent zijn, kunnen we biologische haarverzorging ontwikkelen die past bij onze vooruitstrevende visie en de waarden die on nauw aan het hart liggen. U kunt deze waarden hieronder ontdekken.

Kwaliteit, een eerste waarde van This Green

Kwaliteit

We ontwikkelen en produceren het volledige gamma zelf in België. Door het gebruik van zeer kwalitatieve ingrediënten, zijn onze formules uitzonderlijk geconcentreerd en bevatten ze 100% actieve principes. Op die manier kunt u zeer effectieve en efficiënte producten gebruiken: een klein beetje product volstaat voor een perfecte werking.

Gezondheid, een tweede waarde van This Green

Authentiek

We streven ernaar om ingrediënten te gebruiken die eerlijk en authentiek zijn. We stellen u daarom een volledig verzorgingsgamma met biolabel voor, maar ook een assortiment plantaardige haarverf die 100% natuurlijk is. Daadwerkelijke alternatieven dus, zo kunt u een ander facet van haarcosmetica ontdekken: groener, authentieker en effectiever.

Duurzaamheid, een derde waarde van This Green

Duurzaamheid

De ecologische impact zo klein mogelijk houden is onze prioriteit. We hebben daarom het overmatig verpakken van producten verbannen en gebruiken enkel en alleen recycleerbare verpakkingen van Belgische leveranciers. Daarnaast opteren we uiteraard ook voor biologisch afbreekbare ingrediënten en verkiezen we de plantaardige haarkleuring die een positieve impact heeft op het milieu.

Ethiek, een vierde waarde van This Green

Ethiek

Aangezien de productie volledig in België gebeurt, creëren we dus ook lokale werkgelegenheid onder goede arbeidsomstandigheden. Bovendien kiezen we de grondstof leveranciers eveneens met de grootste zorg: ethisch verantwoorde materialen dus. Meer nog, we dragen dierenwelzijn hoog in het vaandel: het volledig gamma is 100% vegan.