« Het is aan iedereen om z’n gebruiksgewoontes duurzaam te veranderen en zo de planeet, onze gezondheid en alles wat leeft te beschermen »

Ontdek onze filosofie

This Green

Natuurlijke en ethisch correcte kappersproducten die verantwoord zijn voor zowel de gebruiker als de kapper, maar ook onze planeet beschermen: dit is wie we zijn.

We keren terug naar de essentie en kiezen voor authentieke en gezonde ingrediënten die op zichzelf voldoende zijn: plantaardige oliën, etherische oliën, klei… Een verantwoorde en bedachtzame manier van produceren en consumeren ligt ons dus nauw aan het hart.

Zo werd This Green geboren, het eerste gamma biologische hair care dat volledig geproduceerd wordt in België en het kwaliteitslabel Ecogarantie kreeg – de referentie van de biologische labels in Europa, met controle door onafhankelijke instanties.

Onze positie als producent geeft ons de kans om de integriteit te bewaren zowel betreffende de fabricatie van onze producten, het creëren van de formules als het voorzien van afgewerkte producten. We kozen ervoor om onze principes van eerlijke producten nog te versterken door enkel en alleen ingrediënten te gebruiken van hoge kwaliteit.

Ontdek ons gamma met enorm veel mogelijkheden en handel vanuit morele principes, zo helpt u de wereld vooruit dankzij een leven vol duurzame gebruiksgewoontes.

Ethisch verantwoorde haarcosmetica
Ethisch verantwoorde plantaardige haarverf