Haarverf met henna zorgt voor een perfect resultaat

Haarverf met henna zorgt voor een perfect resultaat

Verf met henna is gezond en geeft glans

Bent u op zoek naar een natuurlijke manier om uw haar te kleuren, maar vindt u geen goede kleuring? De This Green verf met henna voor het haar vormt de oplossing. Een geavanceerde manier om uw haar te kleuren met een subliem resultaat!

Waaruit bestaat haarverf met henna?

De naam doet het al vermoeden, henna is een basisingrediënt van de haarverf met henna. Dit betekent echter niet dat henna het enige ingrediënt is! De henna wordt gebruikt als basis, omdat het een pigment is dat zich heel gemakkelijk kan vasthechten aan de haarvezel.

Waarom is verf met henna goed voor het haar?

Henna zal zich dus hechten aan de buitenkant van de haarvezel. Dit zorgt ervoor dat de interne structuur niet veranderd wordt. In plaats daarvan gaat verf met henna de haarvezel structuur met respect behandelen. Door enkel het haar te omhullen, vormt het zelfs een beschermende laag rond het haar! Daarnaast zorgt deze omhulling er ook voor dat uw natuurlijke pigmenten behouden blijven: haarverf met henna zal namelijk geen pigmenten in uw haarvezel zelf aanbrengen, enkel errond.

Is het resultaat wel perfect?

Er heersen jammer genoeg twee grote mythes over haarverf met henna. Ten eerste wordt vaak gedacht dat er enkel en alleen rode en rood-bruine kleuren mogelijk zijn. Dit is een fabel! Als u puur verf met henna gebruikt, zal u weliswaar een eerder warme kleur bekomen. Toch zijn neutrale, koudere tinten mogelijk! Bij This Green worden deze namelijk gemengd met een ander natuurlijk pigment: indigo. Deze kan de warme ondertoon van henna verkoelen, zodat elke kleur mogelijk is!

Daarnaast hebben veel mensen ook twijfels over de grijsdekking van verf met henna. We garanderen u echter een 100% grijsdekking met This Green. Onze kappers leren namelijk speciale technieken voor de haarverf met henna die grijs haar volledig kunnen dekken.

GELIJKAARDIGE ARTIKELS

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.