This Green is gesloten van 09/05/2024 tot en met 12/05/2024. Alle bestellingen geplaatst na woensdag 08/05/2024, 12.00 uur, worden niet vóór 13/05/2024 verwerkt. Bedankt voor uw begrip!

Straal met uw natuurlijke kleuring voor het haar

Straal met uw natuurlijke kleuring voor het haar

Natuur kleuring voor het haar zorgt voor een sublieme glans

Een natuurlijke kleuring voor het haar, wat is dat nu eigenlijk? Het is in feite een fantastische manier om uw haar te kleuren, op een natuurlijke en gezonde manier. Hierdoor zal zowel u als uw haardos stralen. Maar eenmaal uw haar gekleurd is, hoe kunt u dan uw kleur onderhouden zodat ze zo prachtig blijft? We hebben enkel tips voor u…

Natuur kleuring voor het haar: sublieme glans

U heeft het waarschijnlijk al gezien: een natuurlijke kleuring voor het haar heeft een sublieme glans, zeker in vergelijking met chemische haarverf. Deze laatste beschadigt immers de natuurlijke pigmenten, waardoor het haar wat doffer is. Bovendien is het ook veel werk om chemische kleuring goed te onderhouden: extreem verzorgen om het haar niet te laten uitdrogen, shampoo speciaal voor gekleurd haar, vaak naar de kapper gaan…

Deze tijden zijn gelukkig voorbij voor u! Eenmaal u een natuurlijke kleuring voor het haar probeert, zult u nooit meer iets anders willen! This Green heeft alvast wat advies voor u om de sublieme kleur van de natuur kleuring voor het haar nog meer te doen stralen…

Zachte shampoo en niet te vaak wassen

Om een natuurlijke kleuring voor het haar goed te onderhouden, kunt u een zachte, plantaardige shampoo gebruiken. Zo’n shampoo bevat namelijk enkel en alleen zachte natuurlijke ingrediënten en is daarom compatibel met de natuur kleuring voor het haar.

Daarnaast raden we ook aan om uw natuur kleuring voor het haar twee tot drie keer per week te wassen. Uw talgproductie is dan namelijk mooi in balans en uw natuur kleuring voor het haar heeft daar uiteraard ook baat bij. Doe het wassen van uw haar niet met warm water. Verkies in plaats daarvan lauw water, of zelfs koud water als u echt dapper bent.

Elegante ontwarrende behandeling

Om uw haar te ontwarren, kunt u kiezen voor een houten kam met grote tanden. Deze heeft namelijk de zachtste werking, uw hoofdhuid zal u dankbaar zijn. Bovendien kunt u ook voor een conditioner kiezen die geschikt is voor uw natuurlijke kleuring voor het haar. Uw kleur zal veel meer glanzen en bovendien intens gehydrateerd worden als u een correcte conditioner gebruikt.

GELIJKAARDIGE ARTIKELS

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.

Waarom kiezen voor een natuurlijke lak?

Een milieuvriendelijke haarlak op basis van etherische oliën is een revolutionair concept in de cosmetica-industrie.