Volledig biologische haarkleuring verzorgt en beschermt

Volledig biologische haarkleuring verzorgt en beschermt

Enorm veel voordelen bij de 100% biologische haarkleuring

Waarom kiest u beter voor de echt biologische haarkleuring? Een volledig natuurlijk alternatief van hoogstaande kwaliteit op basis van planten en water, dat bovendien ook nog eens het haar verzorgt. Echt fenomenaal toch?

Wat is de 100% biologische haarkleuring?

Het haar kleuren met volledig biologische haarkleuring bestaat al eeuwenlang, maar tegenwoordig heeft de chemische haarverf de 100% biologische haarkleuring grotendeels vervangen. Dit heeft echter een nadeel voor mensen met een allergie. Sommige ingrediënten zoals PPD, ammoniak, resorcinol… (vaak verwerkt in chemische haarverf) kunnen namelijk een allergische reactie opwekken. Gelukkig wordt de echt biologische haarkleuring alsmaar meer bekend, want het vormt immers de oplossing voor allergische personen. De 100% biologische haarkleuring bestaat namelijk enkel en alleen uit zongedroogde planten, bloemen, schors… die vermalen worden tot een poeder. Eenmaal gemengd met water, ontstaat de kleuring. Het is dus volledig natuurlijk!

Volledig biologische haarkleuring verzorgt het haar

Als het 100% bio is, dan zal het haar ook verzorgd worden. Door het haar te omhullen, is het als het ware een verzorgende laag. Het haar zal hierdoor meer glanzen en dus opnieuw natuurlijk stralen. Bovendien is de kleur ook veel intenser, wat zorgt voor een gesofisticeerde en verzorgde look. Ten slotte zal z’n werking er ook voor zorgen dat de structuur van uw haar verbetert. U krijgt daardoor een vollere haardos met meer volume.

Echt biologische haarkleuring beschermt de hoofdhuid

Volledig biologische haarkleuring reguleert de zuurtegraad van de hoofdhuid. Wanneer u uw haar dus kleurt met 100% biologische haarkleuring, is de hoofdhuid in balans. Dit zorgt voor een harmonieus effect, waardoor u sowieso een verschil zult merken: namelijk een fantastisch gevoel door de verlichte hoofdhuid.

Ontdek de echt biologische haarkleuring van This Green hier.

GELIJKAARDIGE ARTIKELS

Partagez cet article

Articles Similaires

Weg met acne dankzij een plantaardig masker met klei

Een plantaardig masker met klei kan acne verhelpen door de talgproductie te reguleren en in balans te brengen.

Natuurlijk masker met klei is de oplossing voor vet haar

Een natuurlijk masker met klei kan de overtollige talg absorberen en verwijderen. Uw hoofdhuid wordt gereinigd en vet haar zal verdwijnen.